Sportproducten

Voor, tijdens en na het sporten is het aan te raden om sportondersteunende middelen te gebruiken. Naast goed sportmateriaal, sportdranken, correcte voeding en eventueel voedingssupplementen, dragen spierwrijfmiddelen bij aan betere sportprestaties.
 
 

Voor, tijdens en na het sporten

Voor het sporten is het belangrijk om goed te eten en drinken zoals beschreven bij Voeding en drinken. Vervolgens moeten je spieren en gewrichten klaar zijn voor de fysieke inspanning. Spierwrijfmiddelen bieden een goede ondersteuning bij je warming-up door de doorbloeding van de spieren te verbeteren waardoor de spieren soepeler worden. Ook bij klachten als spierpijn en pijnlijke gewrichten bieden spierwrijfmiddelen een goede oplossing.
 
Na het sporten moet het lichaam herstellen van de inspanningen. Dit doe je door het  vochtbalans weer op peil te brengen en door te eten. Ook moeten afvalstoffen je lichaam kunnen verlaten. Om de doorbloeding en het herstel van je spieren te bevorderen is het aan te raden om spierwrijfmiddelen, zoals STARBALM, te gebruiken na het sporten.
 
Het gebruik van STARBALM verkleint de kans op blessures en helpt spieren en gewrichten herstellen na fysieke inspanning. Meer informatie vind je hier.
Reageer of deel je mening!
comments powered by Disqus